• Culinair genieten in ons restaurant

    HET IS GENIETEN VAN HET PRACHTIGE UITZICHT EN ONZE FANTASTISCHE KEUKEN.

Eten & Drinken Bij Hotel Termunterzijl

Eten & drinken

Lunch

Een lunch is bij ons meer dan een tussendoortje. Het is een moment van rust. Even bijtanken, zodat u er de rest van de dag weer tegenaan kunt. De keuken is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur. Van 12.00 uur tot 17.00 uur kunt u gebruik maken van onze kleine kaart.  

High Tea

Op reservering serveren wij een uitgebreide High Tea. Met een gezelschap vanaf 2 personen kunt u al genieten van de verscheidene heerlijke hapjes die van hartig naar zoet gaan met bijpassende thee. € 23,50 p.p.

Afternoon Tea

Zoete scones, clotted cream, jam, sandwiches, bonbons en koekjes. Hierbij serveren wij een theepot met een theebloem. € 15,50 p.p.

Diner

Ons restaurant is 7 dagen per week geopend, uitgebreid dineren uit de a la carte kaart is mogelijk van 12.00 uur tot 21.00 uur, maar bij ons bent u de hele avond te gast. Het is wel aan te raden om te reserveren, zeker in het weekend. Bij ons zijn de natuur en de omgeving belangrijk. Dat is terug te vinden in onze keuken. We gebruiken zoveel mogelijk producten en ingrediënten uit de streek. Voor ons is elk seizoen opnieuw een feest. De menukaart wordt dan ook elk kwartaal aangepast aan het seizoen.

Wijn

Wijnen zijn voor ons belangrijk. Om de mooiste wijnen op het spoor te komen, hebben wij contact met diverse importeurs en gaan wij ook zelf van tijd tot tijd op onderzoek uit. De mooiste wijnen vinden we toevallig of door lange vriendschappen met wijnbouwers uit meerdere landen. Het resultaat is een mooie wijnkaart waarop niet alleen de klassiekers te vinden zijn, maar ook verrassende nieuwe vondsten. Om de optimale combinatie tussen gerecht en wijn te vinden, kunt u kiezen voor een wijnarrangement. U krijgt dan bij elk gerecht een passende wijn geserveerd.

Alvast online een tafel reserveren?

Telefonisch Reserveren?

Wilt u telefonisch een tafel reserveren? Geen enkel probleem en misschien wel zelfs zo persoonlijk. U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer.

Tel: +31 (0) 596 601350

© Copyright 2016 - Dining & More bv | Mello Coendersbuurt 39 - 9948 PN Termunterzijl | Tel: +31 (0) 596 601350 (Geen telefonische acquisitie gewenst) | KvK: 68247974 | Algemene Voorwaarden