• Culinair genieten in ons restaurant

    HET IS GENIETEN VAN HET PRACHTIGE UITZICHT EN ONZE FANTASTISCHE KEUKEN.

Eten & Drinken Bij Hotel Termunterzijl

Eten & drinken

Lunch

Een lunch is bij ons meer dan een tussendoortje. Het is een moment van rust. Even bijtanken, zodat u er de rest van de dag weer tegenaan kunt. Wij serveren de kleine kaart tot 17 uur.

High Tea

Op reservering serveren wij een uitgebreide High Tea. Met een gezelschap vanaf 2 personen kunt u al genieten van de verscheidene heerlijke hapjes die van hartig naar zoet gaan met bijpassende thee. € 23,50 p.p.

Afternoon Tea

Zoete scones, clotted cream, jam, sandwiches, bonbons en koekjes. Hierbij serveren wij een theepot met een theebloem. € 15,50 p.p.

Diner

Ons restaurant is 7 dagen per week geopend, voor het diner van 18 uur tot 21 uur, maar bij ons bent u de hele avond te gast. Het is wel aan te raden om te reserveren, zeker in het weekend. Bij ons zijn de natuur en de omgeving belangrijk. Dat is terug te vinden in onze keuken. We gebruiken zoveel mogelijk producten en ingrediënten uit de streek. Voor ons is elk seizoen opnieuw een feest. De menukaart wordt dan ook elk kwartaal aangepast aan het seizoen.

Wijn

Wijnen zijn voor ons belangrijk. Om de mooiste wijnen op het spoor te komen, hebben wij contact met diverse importeurs en gaan wij ook zelf van tijd tot tijd op onderzoek uit. De mooiste wijnen vinden we toevallig of door lange vriendschappen met wijnbouwers uit meerdere landen. Het resultaat is een mooie wijnkaart waarop niet alleen de klassiekers te vinden zijn, maar ook verrassende nieuwe vondsten. Om de optimale combinatie tussen gerecht en wijn te vinden, kunt u kiezen voor een wijnarrangement. U krijgt dan bij elk gerecht een passende wijn geserveerd.

Alvast online een tafel reserveren?

Telefonisch Reserveren?

Wilt u telefonisch een tafel reserveren? Geen enkel probleem en misschien wel zelfs zo persoonlijk. U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer.

Tel: +31 (0) 596 601350

© Copyright 2016 - Hotel Termunterzijl | Mello Coendersbuurt 39 - 9948 PN Termunterzijl | Tel: +31 (0) 596 601350 | KvK: 7937474 | Algemene Voorwaarden